Cool design, Cool Møbler:

Sofabord med 7,5 på richterskalaen

30 Dec 2010 by Jacobsen, 2 Comments »

Er dit sofabord jordskælvsikret?… Nej vel!… Men det burde det måske være. Vestjylland blev trods alt ramt af et virkeligt et af slagsen i starten af 2010.

Arh… ok. Så slemt var det så heller ikke. Men den mexicanske designer Ricardo Garza Marcos kender til “the real deal”. Han har forsøgt at vende, hvad der normalt kun er forbundet med tragedie, til noget man kan forholde sig positivt til, nemlig cool design. Han har designet dette sofabord ved navn “San Andreas”.

Det er en helt vild cool idé, at tænke design, bevægelighed og opbevaring sammen i et funktionelt design. Dog skal man nok ikke gemme fjernbetjeningen hernede, når moster Gerda først er blevet plantet med kaffe, dug og lagkage. Men ellers en fed og anderledes idé.

Navnet er da også meget velvalgt. San Andreas er netop navnet på den forkastning i de tektoniske plader, som gør at det vestlige Mexico og Californien  jævnligt rammes af jordskælv.

PS: Der er selvfølgelig ikke noget som helst cool ved jordskælv, eller de ødelæggelser som de fører med sig. Men derfor kan man jo godt bruge fænomenet som inspiration.

...meget taknemmelig for at du deler:

Har du set:


Tags: , , , , , ,

2 Comments

 1. Louise says:

  Hvor kan dette bord købes henne?! Evt i Danmark og hvad koster det?!

 2. admin says:

  Hej, jeg ved ikke hvor du kan købe bordet.
  Jeg kan huske at jeg har set at prisen ligger omkring 800$.

  Prøv evt. at skriv til designeren på hans hjemmeside, og hør hvor nærmeste forhandler holder til.
  Ha en go dag :-)

Leave a Reply


3 + 3 =