Cool tag, Ikke cool:

Toscana tag fra Cembrit…holder det? (ny opdatering på vej m. video og billeder)

13 Sep 2010 by admin, 7 Comments »

Denne artikel skulle ha’ været en blære artikel – hvor jeg ville fortælle om hvor glad jeg er for mit nye tag fra Cembrit.

Mange har fortalt de gamle historier om de der eternit tag der faldt fra hinanden…men vi blev helt vilde med de nye Toscana plader…de lugter lidt af sydlandsk ferie – og vi elsker ferie :-)

Da jeg havde lidt spørgsmål til f.eks. garantien på pladerne i forbindelse med købet, brugte jeg funktionen på deres hjemmeside “spørg en af vores dygtige medarbejdere” (19.6.2009)….han har bare ikke haft tid til at svare i næsten halvandet år?

Anyway, lige da taget var lagt var vi glade…det var et fedt tag – men inden jeg nåde at skrive hvor fedt jeg syntes det var her på coolroom.dk, fandt jeg ud af at nogle af pladerne var revnet.

Jeg kontaktede byggehandlen der havde leveret pladerne, som så kontaktede Cembrit. Vi fik et brev om at de ville komme og se på taget…..og tiden gik….tiden gik og endelig efter 4-6 måneder kom der en rar mand fra Cembrit og tilbød at refundere de ca. 30 plader det handlede om.

Jeg havde imellemtiden selv betalt for at få dem skiftet – den “dygtige medarbejder” fra hjemmesiden havde jo aldrig haft tid til at svare på mit spørgsmål ang. hvad garantien dækkede – havde han gjort det, havde Cembrit betalt omkostninger til tømmeren. (der gik næsten et år inden jeg fik penge fra Cembrit).

Man skal ikke græde over spildt tid og tag – og nu var vores tag jo fedt igen…eller?
…lige til den anden dag, da jeg ville se om der var “snask” i tagranden. Der kunne jeg til min forskrækkelse se at nogle af pladerne var begyndt at tabe malingen…ca. 25-30 plader…så nu har jeg så taget fat i min byggehandel….som så tager fat i Cembrit….så nu må vi se hvor hurtigt de rykker denne gang – følg historien her på coolroom.dk

Billeder af defekt Cembrit Toscana tag:

Link: Cembrit

...meget taknemmelig for at du deler:

Har du set:


Tags: , , , , , , , , , , ,

7 Comments

 1. admin says:

  Sidste uge kom der brev fra Cembrit om at de sender deres lokale konsulent ud og kigger på taget….inden 8 uger!

 2. admin says:

  Har lige talt med Cembrit service – taget er nu allerede besigtiget…perfekt!

 3. admin says:

  …status: intet hørt fra Cembrit siden 8 oktober, desværre.

 4. admin says:

  Status: Cembrit betaler for nye tagplader og lægning af dem – så alt i alt er det jo en ret go’ garanti.

 5. Admin says:

  Status: flere plader skaller af…venter på løsning, desværre.

 6. admin says:

  Efter 1,5 års venten er der kommet et løsningsforslag fra Cembrit på plader der skaller af og har små revner: vi maler ovenpå…næste år!
  Taget er kun 2,5 år gammel…er det rimeligt?

  Video og billeder på vej.

 7. admin says:

  Tak for de mange mails.
  Status følger…

Leave a Reply


+ 6 = 9