Cool design, Cool Idé:

Hjemmearbejde kan sagtens blive cool

4 Nov 2011 by Jacobsen, No Comments »

At arbejde hjemmefra kan have mange fordele. Men hvis ungerne larmer, der er en opvasker som burde blive tømt og noget tøj der skal ligges på plads, så kan det godt være svært at koncentrere sig om ens job. Men hvad hvis man bare lige kunne gå ud i haven og få lidt arbejdsro?

Her er lidt inspiration til nogle fede minikontorer, som lige kan passe ind i de fleste baghaver. Efter at man har søgt byggetilladelse selvfølgelig ;o) “…jeg vil gerne søge om tilladelse til et kogleformet hjemmekontor i baghaven tak!”… Jeg er vist blevet miljøskadet ;o)

Archipod

Officepod

Workpod by Ecospace

Piet Hein Eek

dmvA’s Blob vb3

...meget taknemmelig for at du deler:

Har du set:


Tags: , , ,

Leave a Reply


5 + = 9