Cool have:

Sommer greatest (opdateret)

22 Aug 2011 by Jacobsen, No Comments »

Husk nu for alt i verden, at nyde de sidste åndedrag af det, som kalenderen kalder for sommer. Os der bor lidt nordpå i landet, skal ikke brokke os. Vi har trods alt haft en del gode dage med sol og fint vejr. Og selvom der også har regnet meget her, så har det ikke lukket motorveje og druknet kældrene.

Men nok om det. DMI melder ud, at vi måske kan være heldige at få den sidste smule sommervarme her i løbet af ugen. Så det er nu, at du skal trække vejret dybt ind og lade hjernen op med gode indtryk, så vi kan klare endnu en vinter :o)

Her er et lille uddrag af de gode stunder der har været…

...meget taknemmelig for at du deler:

Har du set:


Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply


5 + = 8