Cool gør det selv projekter, Cool have, Cool links, Eksotiske planter, Set på...:

Din helt egen vingård…i Danmark

24 May 2011 by admin, No Comments »

Mange drømmer om en vingård….altså deres helt egen vingård i det sydlige Europa, f.eks. Provence. Nogle kan få drømmen til at gå i opfyldelse, men for mange bliver det aldrig mere end en drøm…

Der er håb…
Men hvis du kan leve med et lidt koldere klima, lidt mindre udbytte – for til gengæld at drømmen rent faktisk går i opfyldelse og en væsentlig mindre risiko…så kan du faktisk får din egen vingård, din egen “Châteaux Sørensen” hvert år…for ca. 6000,- kroner.

Lyder som et Pyramidespil eller timeshare
Nej…den er go’ nok – jeg faldt over et link til en Vingård der ligger i Skødstrup lidt nord for Århus. Det er en dansk vingård der udover at fremstille og sælge deres egen vin – gerne deler ud af deres viden.

På Hedegaardens Vingaard’s hjemmeside kan du købe alt du skal bruge til din egen 100 kvm. store vingård i køkkenhaven…for kun 6000 kroner. Det skulle være nok til 25-30 flasker “Châteaux Sørensen” om året…fedt hva?

Besøg Vingården her! (din egen vingård er til salg i bunden af siden)

...meget taknemmelig for at du deler:

Har du set:


Leave a Reply


9 + = 11